12 Ekim 2011 Çarşamba

Euro 2012 / Play-Off


Zor da olsa 1-0 kazanıp,Almanya'nın da Belçika'yı mağlup etmesiyle play-off vizesini almayı başardık.Seri başı değiliz.Bu nedenle işimiz çok zor.Gerçi seri başı olsakta işimiz zordu.Açıkçası pek iç açıcı bir oyun oynamadık son maçlarda..

Rakiplere bakacak olursak;
Portekiz,Hırvatistan,Çek Cumhuriyeti ve İrlanda..

Portekiz : Danimarka'ya son maçta yenilmeleri ile birlikte play-off oynamak zorunda kalacaklar.
Portekiz'i anlatmaya gerek yok.Ronaldo,Nani gibi dünyanın en iyi oyuncuları bu takımda.Bu da attıkları gollere yansıyor.Ama bunun yanında da çok gol yiyorlar.12 gol yediler bu elemelerde.
Portekiz çıkarsa gol yeriz ama gol de atarız.Kim fazla atarsa turnuva biletini kapar.


Hırvatistan : Euro 2008'de oynadığımız efsane maçlardan biriydi Hırvatistan maçı.Play-offlardaki muhtemel rakiplerimizden biriler.Açıkçası en korktuğum takım diyebilirim Hırvatistan için.İyi kadrolar var.Açıkçası Hırvatistan'ın çıkmasını istemem.

Çek Cumhuriyeti : Euro 2008'de oynadığımız bir diğer efsane maçlardan biriydi Çek Cumhuriyeti maçı.Onlardan muhtemel rakiplerimizden biri.Eski güçlerinde değiller,onu söylemek gerekiyor.Net bir şey söyleme zor ama eleyebileceğimiz bir ekip..

İrlanda :
Son yıllarda resmi turnuvalarda göremediğimiz İrlanda,Euro 2012'ye çok yakın.Aslında 2010 Dünya Kupası'nı da kıl payı kaçırmışlardı.Çıkışta olan bir futbollarının olduklarını söylemek yanlış olmaz.Bu elemelerde bir yenilgi aldılar.O da lider olarak çıkan Rusya'dan..Açıkçası zor bir rakip ama elenmeyecek bir rakipte değil...

Velhasıl kelam,buradan kim çıkarsa çıksın elebileyecek güçteyiz.Yeter ki iyi oynuyalım.Çok iyi oyuncularımız var.

Tahmin de yapalım :

Türkiye - Çek Cumhuriyeti
Karadağ - Portekiz
Hırvatistan - Estonya
Bosna Hersek - Çek Cumhuriyeti

1 yorum:

Burak Eken dedi ki...

İrlanda'yı hiç sevmem. İnşallah onlar çıkar.

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...