15 Ekim 2011 Cumartesi

Süper Bayern Münih


Bayern Münih koptu gidiyor.Hem de öyle bir koptular ki geleni geçeni eziyorlar.
Bugün Hertha Berlin karşısında henüz 13.dakikada durumu 3-0 yaptılar ve maçı kopardılar.
Sezon başından beri böyle Bayern.4-0,5-0'lık galibiyetler havada uçuşuyor.Bugünkü maç ile birlikte bu sezon ligde üç maçta ilk yarıyı 3-0 önde kapamışlar.

Şöyle bir genel istatistik verelim.Bayern Münih'in ligde geçen dokuz haftada ve Avrupa Kupası dahil oynadığı maçlarda yediği gol sayısı sadece bir.
Evet,sadece bir.Peki attığı gol sayısı kaç ?
25..

Bayern Münih'in bu golcülüğü bu sezon genelinde bir şey değil.Geçtiğimiz sezonlarda da görüyoruz.Mesela geçen sezon Borussia Dortmund'un şampiyon olduğu sezonda 81 gol ile,şampiyon oldukları 2009/2010 sezonunda 72 gol ile ligin en golcü takımı olmuşlardı.

Tabii Bayern'deki hücumsal ve defansif anlamdaki mükemmel gelişme ve istikrar doğal olarak Almanya Milli Takımına'da yansımış durumda.Nitekim Almanya'nın kadrosunun en kilit isimlerinin barındırıyor.Mario Gomez,Thomas Müller,Holger Badstuber,Philipp Lahm,Toni Kroos,Bastian Schweinsteiger ve kaleci Manuel Neuer Almanya'nın en önemli oyuncuları...

Bu isimlerin yanına Robben,Ribery,Van Buyten,Rafinha gibi kalite oyuncularda eklenince mükemmel bir takım çıkıyor karşımıza..

Velhasıl kelam Bayern Münih'in elinde çok iyi bir kadro var.Çokta iyi form yakaladılar.Ligi rahat bir şekilde götüreceklerdir.Asıl merak ettiğim nokta Şampiyonlar Ligi'nde nereye kadar gidebilecekler.Şuan 2'de 2 yaptılar grupta.
Bu seneki final adaylarımdan biri de Bayern Münih.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...