9 Aralık 2011 Cuma

Sağlanamayan İstikrar


Geçen sezon transfer döneminin en hareketleri takımlarından biriydi Atletico Madrid.Takımın iskeleti değişmişti deseydik yeridir.Agüero,De Gea,Forlan,Ulfalusji kimi takımın kilit oyuncuları takımdan ayrılmıştı.Yerlerine Falcao,Diego,Arda,Curtoius,Silvio gibi birçok oyuncu geldi.
Üstüne üstlük takımın teknik direktörü değişmişti.Flores gitmiş yerine Manzano gelmişti.

Böylesi bir değişim gösteren takımlar için ilk zamanlar zordur.Çünkü yeni bir takım,yeni bir teknik direktör.Nitekim öyle oldu Atletico adına.Çok istikrarsız gidiyorlar.En son ligde 3-1 kazanmışlardı.Fakat dün Albatece'ye yenildiler Kral Kupası'nda.

Böyle yenilenme geçiren takımların istikrar yakalaması,galibiyet serilerinin olması önemlidir.Bu hem olası kayıplarda telafinin kolay olması,futbolculara daha rahat kaynaşma ortamı sağlaması gibi hem saha için etkileyen hem de mental anlamda da etkili olabilecek bir etken.

Şuan Atletico Madrid'de bana göre eksik olan şeylerden biri bu.Galibiyet serisine,ondan öte mağlup olmama serisi gibi takıma güven getirecek olgular lazım.

Ama şunu da belirtmem lazım Atletico Madrid'in gerçekten çok iyi kadrosu var ama zaman gerekiyor.Fakat Manzano'nun koltuğuda sallantı da bu nedenle pekte zaman verileceğini düşünmüyorum Manzano'ya..
Bakalım zaman neler gösterecek.

2 yorum:

Unknown dedi ki...

Dostum, iyi güzel yazmışsın ama Atletico elenmedi, bu maçın rövanşı 21 Aralıkta Vicente Calderonda oynanacak

thegunners16 dedi ki...

Uyarınız için teşekkürler...Düzelttik hatayı...

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...