27 Aralık 2011 Salı

İskoçya Ligi'nde 21.Hafta / Celtic - Rangers


Çarşamba günü dünyanın en büyük derbilerinden biri var.Old Firm yani Celtic - Glasgow Rangers..Çok kritik bir karşılaşmaya çıkacaklar.Celtic kazandığı taktirde liderliği ele geçirecek..
İlk olarak Celtic bakalım.Sezon başlarında iyi performans gösteremediler.Bu sonuçlara da yansadıı,Rangers ile 10 puana ulaşan bir puan farkı oldu.Fakat zorlu Motherwell deplasmanında alanınan 2-1 galibiyet ile çıkışa geçen Celtic 8 maçtır üst üste kazanıyor.
Gary Hooper ve özellikle kritik gollerle takımı taşıyan Stokes takımını gol yükünü çekerken orta saha oyuncuları Forrest,Ki ve Ledley'de skora sık katkı yapan isimler..

Rangers'da 9 maçlık üst üste bir galibiyet serisi yakalamıştı.Fakat daha sonra yapılan puan kayıpları ile farkı bire indi.
Forvet eksikliği yaşanıyor Rangers'da,golcü oyuncu lazım.Bu sene bu yükü çeken Naismith'in sakatlığı Rangers'ı etkileyen etkenlerden bazıları.
13 golle Jelavic takımın en golcü ismi..

Bu sezonki ilk karşılamada 4-2'lik Glasgow Rangers üstünlüğü vardı.Fakat şimdi formda bir Celtic var ve sahasında oynuyor.Celtic'i favori görüyorum bu maçta...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...