18 Aralık 2011 Pazar

Grant Holt,Paul Lambert ve Kader


12 Nisan 1981 Carlisle doğumlu Norwich'in golcüsü.
2009 yazında Norwich'e transfer oldu.Norwich formasıyla sahaya çıktığı ilk maçta Colchester'e 7-1 mağlu oldular.
Böyle bir başlangıca rağmen o sezon Championship'e yükselmeyi başardı Norwich City.Bundan en büyük paylardan biri Grant Holt aldı.24 gol 13 asist gibi mükemmel bir katkı.

Geçtiğimiz sezonda Championship'e yeni çıkmalarına rağmen mükemmel bir performans sergilediler.İlginç ama bu lige yeni çıkanlar takımlar son zamanlarda cidden çok başarılı oluyor.Buna yazılarımızla değinmiştik.

Neyse konumuza dönecek olursak League One'de takımın en önemli isimleriden biri olan Holt 21 gol 16 asist gibi harika bir destekle takımının Premier League çıkmasında en büyük katkı yapan isimlerden biri oldu.Championship 2011 En iyi Oyuncu Ödülü'ne aday gösterildi.

Holt,Premier Lig'de de gollerine devam ediyor.En son dün Everton'a bir gol atmayı başardı ve takımının bir puan almasında büyük rol oynadı.2009 yılında transfer olduğu Norwich onun kariyerinde bir dönüm noktası oldu desek yeridir.2 yıl önce League Two,League One'da oynarken şimdi Premier Lig'in golcü oyuncuları arasında...



Aslında burada Paul Lambert'a da ayrı bir parantez açmak lazım.League One'de,Championship'te,Premier Lig'de ona güvenildi ve neticesinde meyvelerinide almayı başardılar.Şöyle ilginç bir şeyde var onu da anlatayım.2009/2010 sezonun ilk haftasında kendi sahasında Colchester'a 7-1 mağlup oluyor Norwich.Ve Colchester'ın başında Paul Lambert var.O Paul Lambert,o maçtan 11 gün sonra Norwich'in teknik direktörü oluyor.Takımı ilk önce Championship'e,ardından Premier Lig'e çıkarıyor.
Kader işte...İki maç önce 7-1 yendiğin takımın teknik direktörü oluyorsun,ardında bir peri masalı daha başlıyor...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...