9 Aralık 2011 Cuma

Şehir Olarak Avrupa Ligi'ne


Hafta içi Avrupa mesaisinin kuşkusuz dikkat çeken olaylarından biriydi Manchester takımlarının Avrupa Ligi'ne kalması.Manchester City'ye o kadar şaşırmasakta finallerde görmeye alışık olduğumuz Alex Ferguson ve öğrencilerinin Avrupa Ligi'ne kalması birçok futbolseverleri şaşırttı.

Manchester United bizi en çok şaşırtan takım oldu dedik doğal olarak.Çünkü hep finallerde alışmıştık.Bu kadar erken Şampiyonlar Ligi'ne veda etmelerine alışık değiliz.Grubun kader anı herhalde 3-3 biten maç oldu.2-0 öne geçen United son dakika golüyle bir puanı kurtarmış olacaktı.O maçtan alacağı üç puan ile rahat bir şekilde gruptan çıkabilirlerdi.
Manchester United'ın B harfli takımlardan neler çektiğini biliyoruz hepimiz :)


Manchester City ise ligde dolu dizgin gidiyor.Avrupa'da da iyi gittiklerini söylemek lazım.Avrupa Ligi'ne kalmalarına rağmen üç galibiyetle grup maçlarını tamamladılar.Fakat Napoli deplasmanında kaybetmeleri,ipleri tamamen rakiplerinin eline geçmesine neden oldu.Son maçta Bayern'i yenselerde gruptan çıkamadılar.

Sonuç olarak ilginç bir Avrupa Ligi süreci bizi bekleyecek.Özellikle Manchester United'da bu platformda izleyecek olmamız,olası Manchester United - Manchester City eşleşmesi durumu daha da ilginç hale getiriyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...