11 Aralık 2011 Pazar

Real Madrid 1-3 Barcelona


Barcelona'yı yenmenin formülü belli.Nedir bu formül ?
Pres..Ama bunu 90 dakikaya yaymak asıl olan.Real Madrid son El Clasico'larda hep bunu deniyor.
Real Madrid maça adeta piyangoyla başladı.Yapılan hata neticesinde Benzema'nın golüyle 1-0 öne geçtiler.Aslında o şokun üzerine bir baskı daha kurup gol bulabilme şanslarıda vardı.Nitekim dakikasını hatırlamıyorum ama Ronaldo'nun kaçırdığı bir gol varki o maçın kırılma anlarından biri oldu.
Zaten sadece Ronaldo değil Mesut,her ne kadar çok istekli olsa da Di Maria'nın iyi günlerinde olmayışı da skoru attıramama da önemli etkelerden bazılarıydı.

Barcelona karşı oynarsan çok dikkatli olmak zorundasındır.Anlık bir dikkatsizlik pahalıya mal olabilir.Messi'nin büyük katkısıyla Alexis Sanchez ile durumu 1-1'e getiren Barcelona aslında mental olarakta maçta üstünlüğü sağlamıştı.Çünkü Barcelona öyle böyle gol atıyordu.

İkinci yarı Marcelo'ya çarpıp giren top ile ibre tamamen Barcelona tarafına dönmüştü.Çünkü presi iyi yapan Real Madrid ile uç elemanları pek üretken değillerdi.

Maçın bir diğer kırılma anlarından biride yine Ronaldo'nun kaçırdığı net fırsattı.Yapılan ortaya kötü bir kafa vuruşu yaptı Ronaldo.
Real Madrid gol ararken,geride de açıklar vermeye başladı.Messi'nin getirdiği topu Dani Alves alda at dercesine Fabregas'a ortaladı topu ve o da bu ikramı geri çevirmedi.

Maç bu golle bitmişti zaten.Oyuna sonradan girenlerde pek katkı veremedi.

Genel olarak Real Madrid o kadar kötü oynamadı.Zaman zaman çokta iyi pres yaptılar.Daha üretken olabilselerdi çok farklı olabilir maçın sonucu.
Barcelona ise o kadarda iyi oynamadığı maçtan üç puanı çıkardı ve kafası rahat bir şekilde Japonya'nın yolunu tutacak.

Resim sporx.com adresinden...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...