4 Aralık 2011 Pazar

Şampiyon Kashiwa Reysol


Japonya'da 2011 sezonu dün sabah oynanan karşılaşmaların ardından sona erdi...
Şampiyon Kashiwa Reysol oldu..

Heyecanıyla,üzüntüsüyle bir sezon daha geride kaldı Japonya'da.Hatırnalanacağı üzere Japonya'da büyük bir felaket meydana gelmişti.Bu nedenle uzun bir süre ara verilmişti futbola.

Verilen aranın ardından başlayan lig,başta dediğimiz gibi dün sona erdi.İnanılmaz bir heyecan fırtınası vardı son haftalarda.İlk üç sıradaki ekipler birer puan arayla sıralanıyorlardı.
Geçen sezon Japonya 2.Ligi'ni şampiyon olarak tamamlayan ve bu sene 1.Lig'de fırtınalar estiren lider Kashiwa,Urawa deplasmanındaydı.İkinci sıradaki Nagoya Grampus ise Albirex Niigata'ya konuk olurken,üçüncü sıradaki Gamba Osaka Shiumuzu S-Pulse deplasmanındaydı.

Üç takımda maçlarını kazanmayı başardı.Böylece ilk üç takım lig sonunda,birer puan arayla sıralandı ve şampiyon Kashiwa Reysol oldu.2009/2010 sezonunda küme düşen ve geçen sezon tekrar üst lige çıkan Kashiwa Reysol,Dünya Kupa Galipleri Şampiyonası'na katılacak..

Ligden düşen ekiplere bakacak olursak ; Montedio Yamagta,Avispa Fukuoka ve Ventforet Kofu bu sezon ligden düşen ekipler oldu.

Bu arada blog olarak desteklediğimiz Vegalta Sendai ise ligi dördüncü bitirdi.

Resim ntvspor.net adresinden...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...